4 Followers
5 Following
LittleMissReader

Little Miss Reader

Currently reading

Harry Potter and the Order of the Phoenix
J.K. Rowling

Dagbog fra i morgen

Dagbog fra i morgen - Cecelia Ahern Jeg havde lidt forventninger om at den ville være til 3-4 stykker - det var den så bare ikke helt.
Jeg kunne virkelig ikke lide Tamara, hun var aaalt for snobbet til min smag. Hendes mor holdte noget hemmeligt for hende hele hendes liv- det gjorde faderen så også. Rosaleen var alt for hemmelighedsfuld.... Men der var alligevel et eller andet jeg må have kunnet lide - for ellers havde jeg ikke læst den færdig - muligvis det faktum at jeg VILLE vide hvordan den sluttede.

Nogle citater fra bogen.
"At sige "tak" er et tegn på, at man værdsætter det, andre gør for én."

"Når man lukker øjnene, kan man jo i princippet befinde sig hvor som helst, man gerne vil være."